Grundet stor efterspørgelse på vores fisk, har vi en leveringstid på 2 hverdage i øjeblikket afhængig af tidspunktet, det skal siges vi stadig pakker de fisk der bliver landet samme dag og sender ud samme dag, men de bestillinger hvor fiskene ikke er blevet fanget endnu, reserver vi til dagen efter hos fiskkutterne som lander igen og så sender vi de næste bestillinger ud. Dermed sikrer vi 100% friskhed hver gang!

Vi samarbejder med Post Danmarks nye fryseordning. Samme dag som vi pakker fiskene, i vores tæt isoleringskasse med is, vil vi kunne levere fiskene dagen efter ved middagstid.

Vi leverer direkte til den oplyste leveringsadresse også selvom det er i lejlighedsopgange eller lignende, det er intet problem. Samtidig behøves du heller ikke at være hjemme eller tilstede vi stiller isoleringskassen og den vil være der når du ankommer.

Under hele transporten er fiskekassen i køle temperede forhold, så fisken vil holde sig frisk gennem hele transporten uden nogen problemer, fordi vi pakker det i vores tæt isoleringskasse med is i.

Vores emballage er nøje udvalgt til opretholde de bedste omstændigheder, for at fisken ikke mister sin friskhed, og du vil uden nogen problemer kunne opbevare fisken i op til et døgn i kassen.

Kutter kassen - Kattegat food™