En turbulent blæsende mandag d. 18 juli 1977 blev et lille fiske firma grundlagt i Grenaa af manden Gert Dethlefsen. Hans vision var at skabe et firma med salg af fisk fra Kattegat, der muliggjorde nem adgang til lækker friskfanget fisk til den almindelige danske borgers hverdag.

Efter et årti, fik det lille fiske firma en konkurrent. Dette var ikke blot en fremmed konkurrent, men derimod han 2 sønner Klaus og Gert (junior) Dethlefsen, der mente at deres fader havde fat i en god ting, men at de ville kunne modernisere firmaet efter nyere tid. Klaus og Gert øjnede den lille havneby- Bønnerup, som det perfekte sted at starte, grundet god placering, samt nem adgang for de mange fiskekuttere at nå ind til pakhuset.

For at gøre historien kort, har 3. generation Jacob og Simon Dethlefsen valgt at bringe firmaets værdier ind i nutiden, og har derfor stiftet Kattegat food™. Kattegat food™ er en ny, nem og mere moderne måde at bringe lidt luksus fra havet, ind i de kærlige danske familiers hverdag, uden at det skulle land og rige rundt først.

 

Følg os på vores Facebook side og se mere om Kattegat food™ – Tryk her!

FACEBOOK-BILLEDER